毎朝サラダを食べるので、ドレッシングは欠かせません。今日は、朝早い新幹線だったので食べれなかったけど。
因に今回は、ポップスというかロックにカルテットで入るのでリズム感とか適応力を試されて刺激になります!
さて、表題に戻って、、、最近凝っているのは、リンゴ酢とオリーブオイルに塩胡椒、昨日雑誌で見つけたのは、練りマスタード+生クリーム+メープルシロップ+塩胡椒+ミントの葉。何か優しい味でした。
そういえば前に書いたサランラップに続き、今度はアルミホイルのお話。1910年にスイスで完成されたんですって~。チョコレートのラッピングに早速使われたそうな。ちょっと納得。
Eating Salad every morning is my habit. Therefore, I like to try several tastes of dressing. The taste is far superior to the store bought stuff. Well, this morning I couldn't, because I'm going to Hiroshima by Shinkansen. Playing in a pops... or even rock band as a quartet member is a new challenge and I feel excited.
Let's go back to the theme "dressing" My favorite one recently is... apple vinegar, olive oil, salt & pepper to taste
New recipe written in magazine:yellow mustard, whipping cream, maple syrup, salt and black pepper to taste, mint leaves
By the way I've read about alminium foil in a book "Swiss watching". (Last time I wrote about Japanese wrapping foil)
-Swiss company, Dr Lauber, Neher und Lie, Emmishofen, worked out how to make it from alminium and in 1910 opened the first alminium foil rolling facility, in Kreuzlingen just near Constance. Chocolate bars and leftover were never the same again.
Ok!
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